Home

zwartwit foto 635 243

Dag muziekvrienden,

 

Welkom op de website van het Francis-Chorum!  

Als koor hebben we al een lange geschiedenis - sinds 1951 - waarin een behoorlijke reputatie opgebouwd werd en waarin we regelmatig een grote schare luisteraars hebben mogen ontmoeten. Sinds begin 2016 zijn we in het gelukkige bezit van een eigen website, in de huidige tijd onontbeerlijk. Door middel van onze website willen we ons aan u voorstellen, maar ook onze historie, nieuwsberichten, nieuwe ontwikkelingen en onze aankomende concerten met u delen.

Op de website vindt u alle informatie over ons koor. Zo vindt u er niet alleen de geplande concerten maar ook de samenstelling van het bestuur, de koorleden en natuurlijk informatie over onze dirigent. Ook kunt u ons koor steunen (zie de pagina "vrienden van het koor"). Of misschien wil u zelf meezingen? Informatie over hoe u in contact kunt komen met het koor, maar ook enkele voorbeelden van stukken, uitgevoerd op diverse concerten in binnen- en buitenland, completeren onze website.

Wij wensen iedereen veel kijk- en vooral luisterplezier toe. We hopen u op een van onze komende concerten te mogen begroeten!

Bestuur en leden van Francis-Chorum